Byggservice Försäljning Uthyrning Service och reparation Byggservice
Provkör årets nyhet redan idag, Yamaha Apex-TX

Skoterförsäljning

Ljungdalen Skoterservice erbjuder skoterförsäljning av Yamaha.

Skoterförsäljning Yamaha SideWinder Yamaha SideWinder

Sidewinder X-TX LE 141 2018

Den tuffa Sidewinder X-TX LE uppfyller alla förväntningar och du behöver inte hålla dig till leden. Vår vassa urboladdade crossover-maskin klarar det mesta och får dig att vilja köra lite längre – och snabbare!

Den eleganta Sidewinder X-TX LE (Limited Edition) med 141" matta, har vår turboladdade, direktinsprutade 998 cc Genesis® 180-motor som alltid levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment, oavsett höjd över havet. Camoplast® Power Claw-drivmattan med 57 mm kamhöjd, justerbar fjädring och högpresterande FOX®-stötdämpare ger dig otroligt fäste, komfort och kontroll.

Det finns också många andra bra egenskaper som den eluppvärmda dynan, J-hooks, sportig vindruta, backväxel, elstart och hand- och tumvärmare.


Skoterförsäljning FX Nytro M-TX 162 FX Nytro M-TX 162

SRVIPER M-TX-162-LE

Det här är den extrema lössnömaskinen som alla seriösa friåkare drömmer om. Det bästa som finns att erbjuda, förpackat i ett grymt snyggt paket.

Den aggressiva LE-versionen av SRViper M-TX med lång matta ser inte bara grym ut, den lever verkligen upp till förväntningarna med den bränsleinsprutade Genesis® högprestandamotor som ger imponerande kraft och vridmoment. Den nya Camoplast® Power Claw-mattan med 76 mm kamhöjd, den justerbara fjädringen och extra sportiga FOX FLOAT® EVOL-stötdämparna ger dig otroligt fäste, inställningsmöjligheter och kontroll.

Andra fördelar som är standard är utmärkt ergonomi, backväxel, elstart och hand-/tumvärmare.


Skoterförsäljning RSViking Professional

VK540V 2018

VK540V är världens mest sålda snöskotermodell. Uppskattad för de fina köregenskaperna i de tuffaste förhållanden och ger oöverträffade dragprestanda i djup snö i ett bränslesnålt, driftsäkert och pålitligt paket.

Det här är en riktig arbetshäst som är känd i alla snöiga delar av världen. Den har en kraftfull motor som ger god respons och chassi, fjädring och kaross som är otroligt tåliga. Utöver det tillkommer fördelarna med transmission med hög- och lågväxel och backväxel, lättkörda skidor och en tålig matta med bra grepp. Du får en utmärkt kapacitet, tillsammans med avundsvärd komfort och skydd för både förare och passagerare.

… utforska världsbästa VK540V. En legend som är sann.

Begagnat

srx 700
Årsmodell: 1999, pris: 27.000 kr
yamaha pz
Årsmodell: 2012, pris: 34.000 kr
Yamaha RS Viking
Årsmodell: 2006, pris: 37.000 kr

Gå till försäljning

För mer information ring Kennet Jönsson 070 - 674 81 66

Skoterservice i Ljungdalen AB
Box 69
840 35 Ljungdalen
Kennet Jönsson
Kontakta oss
Mobil: 070 - 674 81 66
E-post: kennet@ljungdalenskoter.se

Internetmedia Kommunikationsbyrå